BUITENPLAATS ZUIDWIJK: UNIEK WONEN, BOVEN OP DE VOORZIENINGEN EN TE MIDDEN VAN HET GROEN

Op een prachtige locatie aan de Venuslaan 14 in de gewilde wijk Sterrenburg I in Dordrecht wordt een fonkelnieuw appartementencomplex ontwikkeld.

LOCATIE

Woont u straks in een van de nieuwe appartementen op Buitenplaats Zuidwijk, dan heeft u alle voorzieningen binnen handbereik.

Zo is het maar 3 minuten lopen naar Winkelcentrum Sterrenburg waar u alle winkels kunt vinden die u nodig heeft, zoals bijvoorbeeld Jumbo, Lidl, Hema, Bruna en diverse andere landelijke ketens, maar ook de plaatselijke middenstand is goed vertegenwoordigd. Vers brood van de warme bakker, huisgemaakte worst van de ambachtelijke slager of culinaire verrassingen van de traiteur, u vindt het er allemaal.

Buitenplaats Zuidwijk ligt in een groene omgeving, vlakbij diverse parken en neemt u de fiets, dan bent u zo in Nationaal Park De Biesbosch.

De sportfaciliteiten in de directe omgeving zijn uitstekend. In de ijshal van de Sportboulevard rijd je baantjes op de plek waar ook Europese kampioenschappen worden verreden. Niet zo'n liefhebber van kou? U vindt hier ook een zwembad met diverse baden en een fitnessruimte. Of toch liever buiten sporten? Ga dan naar de sportterreinen aan de Schenkeldijk voor voetbal, hockey, rugby, tennis etc.

Ook voor kinderen is Sterrenburg I een fijne plek om te wonen. Van kinderopvang tot middelbaar onderwijs, u vindt het allemaal in de directe omgeving. En heerlijk buiten spelen kan bijvoorbeeld in de grote speeltuin in het Sterrenburgpark met o.a. een klimtoren, glijbaan, wip, schommels en picknicktafels.

Op het gebied van gezondheidszorg kunt u kiezen uit diverse huisartsenpraktijken, tandartsen en apotheken en natuurlijk het Albert Schweitzerziekenhuis. Het mag dus duidelijk zijn dat het voorzieningenniveau in de directe omgeving van Buitenplaats Zuidwijk erg hoog is.

PROJECT

Comfortabel wonen in een gloednieuw appartement op een aantrekkelijke en rustige locatie te midden van uitstekende voorzieningen en veel groen. Is dit wat u zoekt?

Vul dan het aanmeldformulier in en wij houden u op de hoogte.

UITSTEKENDE BEREIKBAARHEID

Met de auto rijdt u binnen enkele minuten via de N3 de A16 en de A15 op.

Zo bent u in een half uur op Rotterdam The Hague Airport en Rotterdam of Breda bereikt u in 20 minuten.

Wilt u gebruik maken van het openbaar vervoer? De bushalte aan de Planetenlaan ligt op 2 minuten loopafstand. Of u neemt de trein. Station Dordrecht Zuid ligt tenslotte vlakbij.

PLANNING

De komen periode benutten wij om de plannen verder uit te werken en aansluitend de omgevingsvergunning aan te vragen. Zodra er meer informatie over de ontwikkeling van het appartementencomplex is, ontvangt u van ons een nieuwbrief.

Aanmeldformulier